inside-hr-recrutare-serviciiSelectie si recrutare

Succesul unei afaceri consta in excelenta in trei domenii: strategie, resursa umana si operatiuni.

Ca sa poata fi executata, cea mai buna strategie are nevoie de oameni pe masura.

Noi te ajutam sa-i gasesti, sa-i angajezi, sa-i pregatesti, ca sa iti aduca rezultate. Apoi, te ajutam sa-i evaluezi periodic ca sa te asiguri ca livreaza exact ceea ce astepti tu de la ei.

Indiferent cat de valoros este un om, ceea ce influenteaza dramatic performanta lui este atmosfera din firma si climatul organizational; de asta, te ajutam sa pui un diagnostic corect ca sa stii ce masuri ai de luat pentru ca oamenii sa dea ce-i mai bun din ei, pentru tine.

Alegem apoi, impreuna, acei indicatori de performanta care sunt cei mai relevanti pentru tine.

Iar in final, te vei bucura de echipa pe care o ai.

Punctul de plecare in orice afacere este calitatea resursei umane. Orice strategie, indiferent cat de buna ar fi, are nevoie de oameni capabili sa o puna in aplicare. Aici intervine rolul meu, acela de a te ajuta sa recrutezi si sa selectezi persoanele in masura sa aduca plus valoarea companiei prin munca pe care o vor desfasura.

Resursa umana necesita o atentie constanta in dezvoltarea ei, si de aceea, trebuie evaluata permanent, prin metode specifice, pentru a fi siguri ca ceea ce ofera la locul de munca este ceea ce asteapta angajatorul.

Oamenii dau ceea ce au mai bun in ei in munca de zi cu zi in masura in care mediul in care isi desfasoara activitatea este unul propice si le incurajeaza performantele.

De aceea, prin evaluarile pe care le fac, pot identifica directiile pe care trebuie sa le urmezi, astfel incat sa te asiguri ca cei din echipa ta au la dispozitie mijloacele necesare sa faca cat mai bine munca lor si in acelasi timp, compania le poate evalua performantele prin acei indicatori relevanti pentru businessul tau.