Pauza …

septembrie 23rd, 2016   •   2 comments   

video-pauseIn viata fiecaruia apare la un moment dat un punct de cotitura. Un moment, o intamplare care iti schimba universul in care traiesti. Incepi sa vezi lucrurile dintr-un alt unghi. Si stii ce e incredibil: ca toate lucrurile pe care le vezi sau le constientizezi acum au fost la indemana ta tot timpul. Au fost langa tine, in preajma ta, dar nu ai avut timp sa le vezi.

De aici incepe totul. Acum imi dau seama ca imi lipsea ceva. Imi lipsea pauza. Momentul ala in care te opresti si iti pui intrebari. Momentul ala in care esti doar tu cu tine. Momentul ala in care ii permiti creierului sa se limpezeasca si sa nu judece.

Cand ai luat ultima data o pauza?

Nu cred ca iti aduci aminte. Pot sa iti spun ce am raspuns eu cu ceva timp in urma: “in fiecare zi iau pauza”. Si apoi m-am linistit. De fapt nu m-am oprit niciodata cu adevarat. Doar simulari. Si pe urma, inapoi in viata.

Intrebarea a ramas totusi in mintea mea, ascunsa pe undeva. A reaparut exact in momentul ala de care iti spuneam mai devreme. Si a rasunat din ce in ce mai puternic. Viata a hotarat ca am nevoie de o pauza. Eu eram prins. Creierul era blocat, era prins de tentaculele unei caracatite imense: rutina. Si era incapabil sa vada oportunitatile.

Acum ma uit in jur si imi dau seama ca oportunitati pot aparea la tot pasul. Trebuie doar sa fiu pregatit. Sa fiu “acolo”. Sa am creierul limpede ca sa le pot vedea. Am invatat sa iau pauza.

Creierului ii plac schimbarile pentru ca este captivat de tot ce este nou. Orice pauza iti ofera prilejul de a privi lucrurile dintr-un unghi nou. Iti ofera o noua perspectiva. Schimbarea iti face bine.

O pauza ti-ar prinde bine. Esti pregatit?

Tinem legatura,

Roman Tanasiciuc – Trainer & Coach INside HR

Pentru prieteni Romi 🙂

PS: inca ceva. Poti citi si celelalte articole ale mele aici: http://inside-hr.ro/articole.

Etichete: , , , , ,

2 comments

 1. Feri Lorincz
  posted on sept. 26, 2016 at 9:58 AM

  Romi, am rămas cu întrebarea: „-Care sunt oportunitățile pe care le vezi acuma, după pauză?”

  • INside HR
   posted on sept. 26, 2016 at 12:44 PM

   Multumesc pentru intrebare, Feri.
   Ce am facut in ultima perioada a fost sa concentrez efortul intr-o anumita directie. Pauza m-a ajutat sa cristalizez o parte din energie si sa o valorific.
   Te invit sa citesti ce spun cei cu care am lucrat: http://inside-hr.ro/testimoniale/
   Ei sunt oportunitatile despre care vorbeam. Raspunsul lor este plus valoarea creata.

   Si faptul ca ai citit articolul pe care l-am scris face parte din categoria oportunitati. Nu as fi avut ocazia sa iti raspund daca nu il scriam :).

   Succes in tot ceea ce faci,
   Romi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *