Teambuilding

Sustinem construirea echipelor de succes, unite si eficiente. Ajutam la strangerea legaturilor si la dezvoltarea spiritului de echipa. Cu termene limita tot mai stranse si presiune din ce in ce mai mare pe realizarea obiectivelor, spiritul de echipa trebuie mentinut cu orice pret. Fiecare zambet primit, fiecare strangere de mana inseamna pentru noi atingerea rezultatelor. Si la urma urmei asta e ce conteaza cu adevarat.

inside-hr-teambuilding-serviciiActivitatile de team building sunt o metoda grozava de a creste eficienta in echipe. Un team building poate porni de la o joaca cu iz copilaresc pentru a degaja grupurile si poate ajunge la activitati mai complexe. Intr-un team building participantii sunt indemnati sa lucreze mai inteligent in atingerea unui scop prestabilit. Chiar daca o persoana poate aduce rezultate remarcabile intr-un proiect, munca in echipa si eforturile comune decid succesul unui proiect.

Programele de team building acopera durata unei zile, in cadrul careia participantii pot experimenta aplicatii in-door si out-door, sesiuni de briefing si prezentari.

Programele isi propun sa creeze un climat de lucru amical si stimulativ, participantii beneficiind de facilitare si coaching din partea trainerilor.

Aplicatiile out-door sunt concepute cu grad mediu de dificultate, in zone de munte, putand fi abordate cu succes de toti participantii. Nu este necesara o conditie fizica deosebita.

Trainerii se afla permanent alaturi de echipele de lucru, organizand activitatea, monitorizand si sprijinind echipele in indeplinirea sarcinilor si realizarea obiectivelor fiecarei aplicatii.

InsideHR-team-building-no-i-teamObiectivele programului:

Programe de team building soft

– sunt acele activitati de team building care se desfasoara atat in interior cat si in exterior, participantii lucrand in echipa pentru a rezolva anumite probleme, gasind solutii creative si ingenioase, dezvoltandu-si abilitatile de cooperare si colaborare.

Programe de team building adventure

– se desfasoara in toatlitate in aer liber si sunt 100{03b45dc7dd705a5f583600dd9ca2c97458a18f8bf06bf00b63a2cfb860b1fd91} personalizate in functie de toti participantii.
Beneficiaza de avantajul ca permit deasfasurarea unei game cat mai largi de activitati. Activitatile presupun exercitii de dificultate usoara spre medie.

Programe de team building extreme

– se pot desfasura atat pe teritoriul judetului Neamt dar si in alte regiuni din Romania si beneficiaza de avantajul ca permit deasfasurarea unei game cat mai largi de activitati, pe tot parcursul anului.
Activitatile presupun exercitii de dificultate medie spre ridicata.

Parteneri:
Maia Outdoor

 

Imagini: