Selectie si recrutare

Succesul unei afaceri consta in excelenta in trei domenii: strategie, resursa umana si operatiuni.

Ca sa poata fi executata, cea mai buna strategie are nevoie de oameni pe masura.

Noi te ajutam sa-i gasesti, sa-i angajezi, sa-i pregatesti, ca sa iti aduca rezultate. Apoi, te ajutam sa-i evaluezi periodic ca sa te asiguri ca livreaza exact ceea ce astepti tu de la ei.
Afla mai mult

Coaching

Coaching-ul este un proces ce nu se opreste niciodata si presupune sa lucrezi permanent cu angajatii tai pentru a-i ajuta sa isi imbunatateasca nivelul de performanta.

A fi un coach/ antrenor eficace este temelia succesului pe care il poate obtine orice manager in gestionarea relatiilor cu colegii si subordonatii. Multi dintre noi facem in mare parte din timp, un coaching in maniera informala, dar trebuie sa constientizam ca exista avantaje evidente daca utilizam in mod sistematic cateva tehnici simple si respectam un set de reguli de baza.

Coachingul este un proces de dezvoltare/crestere permanenta a angajatilor tai. Presupune sa transformi problemele aparute in activitatea de zi cu zi in situatii din care sa inveti si sa acumulezi exeperienta. Aceste studii de caz sunt incluse intr-un plan organizat si procesul de invatare are loc sub supravegherea ta directa sau a unei persoane desemnate de catre tine si agreate de catre cel/cea care este supus/ supusa procesului de coaching.
Afla mai mult

Teambuilding

Sustinem construirea echipelor de succes, unite si eficiente. Ajutam la strangerea legaturilor si la dezvoltarea spiritului de echipa. Cu termene limita tot mai stranse si presiune din ce in ce mai mare pe realizarea obiectivelor, spiritul de echipa trebuie mentinut cu orice pret. Fiecare zambet primit, fiecare strangere de mana inseamna pentru noi atingerea rezultatelor. Si la urma urmei asta e ce conteaza cu adevarat.

Activitatile de team building sunt o metoda grozava de a creste eficienta in echipe. Un team building poate porni de la o joaca cu iz copilaresc pentru a degaja grupurile si poate ajunge la activitati mai complexe. Intr-un team building participantii sunt indemnati sa lucreze mai inteligent in atingerea unui scop prestabilit. Chiar daca o persoana poate aduce rezultate remarcabile intr-un proiect, munca in echipa si eforturile comune decid succesul unui proiect.
Afla mai mult

  Vezi imagini

Centre de evaluare si dezvoltare

Consilierea

Consilierea este definita simplu ca un ajutor dat in studierea problemei si eventual rezolvarea ei, cu posibil impact asupra performantei, prin folosirea unor abilitati similare din coaching. Consilierul va fi folosit in general de indivizi pentru a-i ajuta sa rezolve o anumita situatie; consilierea se concentreaza mai mult pe stari emotionale si sentimente decat pe nivel de performanta.

Consilierea are tendinta sa analizeze cauzele problemei curente; analizeaza ceea ce s-a intamplat si cum s-a ajuns la punctul in care este individul in prezent. Coachingul se concentreaza pe viitor, avand ca punct de plecare stadiul actual al persoanei; se concentreaza pe stabilirea unui traseu prin care sa se ajunga la un nivel agreat in prealabil.
Afla mai mult

Indrumarea (mentoring)

Multe organizatii/ companii asociaza coachingul si indrumarea/ mentoringul ca parti ale aceleiasi scheme de pregatire. Din nou, suntem de acord ca este o problema de suprapunere. Definitia mentoringului este: indrumare sau sfaturi generale legate de viata sau cariera.
Afla mai mult

Puterea vizualizarii

Vizualizarea este cunoscuta si ca „imaginea aplicata”.

Am invatat mai devreme ca gandurile noastre devin realitate daca noi credem asta. Ne gandim la o multime de lucruri intr-o zi, dar cele care ne influenteaza sunt cele care sunt legate de emotii.

Vizualizarea este procesul prin care un gand este pastrat suficient de mult timp, incat imaginatia noastra ajunge sa provoace o amintire legata de acesta. Tineti minte ca acel gand alaturat de o emotie creeaza convingere, iar convingerea duce la realitate.
Afla mai mult

Afirmatiile si confirmarea zilei

„Astazi voi avea o zi minunata!”

O afirmatie este o declaratie despre un fapt sau o credinta care este comunicata intr-o maniera personala, pozitiva, exprimata la timpul prezent ca si cum obiectivul este deja atins. Atunci cand ai enuntat o afirmatie, iti controlezi in mod deliberat programarea subconstientului tau, si il directionezi catre rezultatul final pe care il astepti.

Mystery Shopper

Programul “Client misterios” este un instrument folosit de cercetarea de piata a companiilor pentru a masura calitatea serviciilor. Aceste companii trimit clienti misteriosi pentru a se comporta ca si clienti reali. Cercetarea poate fi, de asemenea, folosita pentru a testa calitatea si performantele bunurilor si serviciilor. Metoda cumparatorului misterios este utilizata de asemenea pentru a studia comparativ ofertele unor companii concurente.
Afla mai mult