Valorile INside-HR

Am reusit sa ma apropii mai mult de obiectivele pe care mi le-am propus

Colaborarea cu echipa INside-HR o pot sintetiza intr-un singur cuvant: profesionalism. Pe parcursul procesului de invatare, am avut ocazia sa lucrez cu “cartile pe masa”.

Daca ar fi sa recomand ma gandesc doar la faptul ca dupa curs si dupa lucrul cu echipa in magazine s-a vazut cresterea. Am reusit sa ma apropii mai mult de obiectivele pe care mi le-am propus, inainte de a participa la cursul organizat impreuna cu INside-HR.

carfrance

Dan Pantea - Director piese auto CAR FRANCE & AUTOMOLDOVA

InsideHR
2016-07-25T14:51:55+00:00

Dan Pantea - Director piese auto CAR FRANCE & AUTOMOLDOVA

Colaborarea cu echipa INside-HR o pot sintetiza intr-un singur cuvant: profesionalism. Pe parcursul procesului de invatare, am avut ocazia sa lucrez cu “cartile pe masa”. Daca ar fi sa recomand ma gandesc doar la faptul ca dupa curs si dupa lucrul cu echipa in magazine s-a vazut cresterea. Am reusit sa ma apropii mai mult de obiectivele pe care mi le-am propus, inainte de a participa la cursul organizat impreuna cu INside-HR.

Cuvantul care va recomanda este seriozitatea

Mi-a placut dedicatia si entuziasmul, profesionalismul de care a dat dovada. Cuvantul care va recomanda este seriozitatea. Motivul e simplu, sunteti o firma "profi", serioasa, care gaseste rezolvari la problemele pe care le ai si te ajuta sa implementezi solutiile optime. Este dedicata 100%!

rocri-trade

Dragos Andrei - Director Vanzari ROCRI TRADE

InsideHR
2016-07-25T15:06:18+00:00

Dragos Andrei - Director Vanzari ROCRI TRADE

Mi-a placut dedicatia si entuziasmul, profesionalismul de care a dat dovada. Cuvantul care va recomanda este seriozitatea. Motivul e simplu, sunteti o firma "profi", serioasa, care gaseste rezolvari la problemele pe care le ai si te ajuta sa implementezi solutiile optime. Este dedicata 100%!

Ca sa rezum intr-un cuvant colaborarea cu INside-HR aleg: exceptionala

M-ati intrebat ce mi-a placut?
Totul! Ca avem acelasi principii si idei insa colaborarea mi-a aratat foarte clar pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a-mi atinge obiectivele. Ca sa rezum intr-un cuvant colaborarea cu INside-HR aleg: exceptionala.
Recomand pentru ca functioneaza.

ADF

Alin Nistor - Director Vanzari Fereastra ADF (ADF Prod)

InsideHR
2016-07-25T15:16:53+00:00

Alin Nistor - Director Vanzari Fereastra ADF (ADF Prod)

M-ati intrebat ce mi-a placut? Totul! Ca avem acelasi principii si idei insa colaborarea mi-a aratat foarte clar pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a-mi atinge obiectivele. Ca sa rezum intr-un cuvant colaborarea cu INside-HR aleg: exceptionala. Recomand pentru ca functioneaza.

Intr-un cuvant: prietenie

Lucram cu INside-HR de aproximativ doi ani. Apreciez faptul ca s-a comunicat deschis, existand o atmosfera de colegialitate,  lucru care a ajutat ca toti angajatii sa-si depaseasca limitele. Intr-un cuvant prietenie.

Dupa aceste cursuri, nivelurile de pregatire a crescut, angajatii comunica mai mult, legatura intre client si angajat este mai buna, omogena. Din aceste motive v-as recomanda altor clienti/prieteni.

Danirom

Ana Aprofirei – Director Economic DANIROM SECURITY Moldova

InsideHR
2016-07-26T07:29:13+00:00

Ana Aprofirei – Director Economic DANIROM SECURITY Moldova

Lucram cu INside-HR de aproximativ doi ani. Apreciez faptul ca s-a comunicat deschis, existand o atmosfera de colegialitate,  lucru care a ajutat ca toti angajatii sa-si depaseasca limitele. Intr-un cuvant prietenie. Dupa aceste cursuri, nivelurile de pregatire a crescut, angajatii comunica mai mult, legatura intre client si angajat este mai buna, omogena. Din aceste motive v-as recomanda altor clienti/prieteni.

Versatilitatea programelor a ajutat la adaptarea lor, la nevoile companiei

Versatilitatea programelor a ajutat la adaptarea lor, la nevoile companiei. Metoda de implementare, sensibilitatea, proptitudinea si feedback realist au condus la obtinerea de rezultate palpabile.

Cuvantul care imi vine in minte cand ma gandesc la INside-HR  este sensibilitate, atat pentru  implementare si lucru cu angajatii cat si pentru grija fata de afacere.

Pentru ce as recomanda? Pentru experienta de vanzari a trainer-ului.Platinum

Adrian Jucan – Director/ Administrator PLATINUM

InsideHR
2016-07-26T07:31:43+00:00

Adrian Jucan – Director/ Administrator PLATINUM

Versatilitatea programelor a ajutat la adaptarea lor, la nevoile companiei. Metoda de implementare, sensibilitatea, proptitudinea si feedback realist au condus la obtinerea de rezultate palpabile. Cuvantul care imi vine in minte cand ma gandesc la INside-HR  este sensibilitate, atat pentru  implementare si lucru cu angajatii cat si pentru grija fata de afacere. Pentru ce as recomanda? Pentru experienta de vanzari a trainer-ului.

Personalizarea este cuvantul care caracterizeaza procesele de invatare construite de echipa INside-HR

Apreciez modalitatea de pregatire, timpul acordat anterior cursului pentru intelegerea nevoilor specifice ale organizatiei, dar mai ales timpul petrecut ulterior cursului pentru a fixa notiunile, pentru a consolida, pentru a verifica intelegerea si aplicarea lor concreta.

Personalizarea este cuvantul care caracterizeaza procesele de invatare construite de echipa INside-HR.

Un motiv pentru care recomand cursurile INside-HR  este faptul ca un astfel de curs iti poate  dezvalui aspecte  noi despre echipa ta si afacerea ta.

AutoMoldova

Mirela Apetrei – Director Marketing AUTO MOLDOVA

InsideHR
2016-07-26T07:33:50+00:00

Mirela Apetrei – Director Marketing AUTO MOLDOVA

Apreciez modalitatea de pregatire, timpul acordat anterior cursului pentru intelegerea nevoilor specifice ale organizatiei, dar mai ales timpul petrecut ulterior cursului pentru a fixa notiunile, pentru a consolida, pentru a verifica intelegerea si aplicarea lor concreta. Personalizarea este cuvantul care caracterizeaza procesele de invatare construite de echipa INside-HR. Un motiv pentru care recomand cursurile INside-HR  este faptul ca un astfel de curs iti poate  dezvalui aspecte  noi despre echipa ta si afacerea ta.

Profesionalism, daruire, implicare, corectitudine, loialitate, fermitate

Colaborarea Asociatiei Exista o Sansa cu INside-HR a fost un castig si mai aleg pentru participantii la activitatile organizate de aceasta firma. Am avut privilegiu unei relatii  construite cu timp in urma si am beneficiat  de experiza si implicarea cu daruire  a unui profesionist Roman Tanasiciuc.

Cursul de antreprenoriat, sesiunile de  informare, worshopuri-le de care au beneficiat voluntarii au fost un succes si au  creat o emulatie intre participanti care asteapta noi cursuri sau activitati la care organizatorul sa fie INside-HR;

Profesionalism, daruire, implicare, corectitudine, loialitate, fermitate sunt cuvintele care caracterizeaza colaborarea pe care am avut- o cu INside-HR.

Un motiv pentru care recomand este faptul ca Roman este un om dedicat muncii, informarii si actualizarii cunostintelor, o persoana care respecta angajamente.

AEOS

Elena Mitrea - Presedinte Asociatia Exista o Sansa

InsideHR
2016-07-26T07:36:33+00:00

Elena Mitrea - Presedinte Asociatia Exista o Sansa

Colaborarea Asociatiei Exista o Sansa cu INside-HR a fost un castig si mai aleg pentru participantii la activitatile organizate de aceasta firma. Am avut privilegiu unei relatii  construite cu timp in urma si am beneficiat  de experiza si implicarea cu daruire  a unui profesionist Roman Tanasiciuc. Cursul de antreprenoriat, sesiunile de  informare, worshopuri-le de care au beneficiat voluntarii au fost un succes si au  creat o emulatie intre participanti care asteapta noi cursuri sau activitati la care organizatorul sa fie INside-HR; Profesionalism, daruire, implicare, corectitudine, loialitate, fermitate sunt cuvintele care caracterizeaza colaborarea pe care am avut- o cu INside-HR. Un motiv pentru care recomand este faptul ca Roman este un om dedicat muncii, informarii si actualizarii cunostintelor, o persoana care respecta angajamente.

Am fost uimita de fluxul continuu de informatii si emotii in ambele sensuri

In colaborarea cu INside-HR am fost uimită de fluxul continuu de informaţii şi emoţii în ambele sensuri. Practic, relaţia depăşeşte simplul tandem educator - educat, vorbitor - ascultător. Echipa INside-HR ştie în primul rând să asculte, ceea ce în zilele noastre e lucru mare. Apoi, după o analiză atentă şi senzitivă, aduce ideile şi soluţiile cele mai potrivite, personalizate pe nevoile reale. Implementarea soluţiilor este plăcută, într-un schimb fluid, benefic ambelor părţi. O adevărată colaborare win-win.

Parcă nu aş putea să îngrădesc o caracterizare a colaborării cu INside-HR într-un singur cuvânt. Dacă ar fi să o fac, aş folosi cuvântul "deschidere". Deschidere spre tot ce este nou şi fascinant chiar şi dincolo de domeniul de expertiză. Deschidere spre fiecare colaborator în parte şi spre nevoile fiecăruia. O deschidere oferită nouă, celor dornici de a obţine, cu adevărat, rezultate.

Aş concluziona astfel: pentru că ştiu să asculte şi sunt deschişi, au întotdeauna soluţia potrivită pentru toţi cei care le solicită sprijinul.

dream designer

Luminita Dobrea – DreamDesigner.ro

InsideHR
2016-07-26T07:40:18+00:00

Luminita Dobrea – DreamDesigner.ro

In colaborarea cu INside-HR am fost uimită de fluxul continuu de informaţii şi emoţii în ambele sensuri. Practic, relaţia depăşeşte simplul tandem educator - educat, vorbitor - ascultător. Echipa INside-HR ştie în primul rând să asculte, ceea ce în zilele noastre e lucru mare. Apoi, după o analiză atentă şi senzitivă, aduce ideile şi soluţiile cele mai potrivite, personalizate pe nevoile reale. Implementarea soluţiilor este plăcută, într-un schimb fluid, benefic ambelor părţi. O adevărată colaborare win-win. Parcă nu aş putea să îngrădesc o caracterizare a colaborării cu INside-HR într-un singur cuvânt. Dacă ar fi să o fac, aş folosi cuvântul "deschidere". Deschidere spre tot ce este nou şi fascinant chiar şi dincolo de domeniul de expertiză. Deschidere spre fiecare colaborator în parte şi spre nevoile fiecăruia. O deschidere oferită nouă, celor dornici de a obţine, cu adevărat, rezultate. Aş concluziona astfel: pentru că ştiu să asculte şi sunt deschişi, au întotdeauna soluţia potrivită pentru toţi cei care le solicită sprijinul.

Abordarea lui este de a încheia parteneriate…

Romi stie sa fie atent la pulsul salii de training pentru a fi toata lumea prezenta. Stie sa se joace cu energiile salii.

Combinatia de profesionalism, umor si relaxare face ca informatiile transmise de el sa fie mai usor de asimilat.

Abordarea lui este de a incheia parteneriate nu doar de a vinde inca un training.

autonom-logo

Mihail Pricop - training manager Autonom

InsideHR
2017-12-02T12:03:54+00:00

Mihail Pricop - training manager Autonom

Romi stie sa fie atent la pulsul salii de training pentru a fi toata lumea prezenta. Stie sa se joace cu energiile salii. Combinatia de profesionalism, umor si relaxare face ca informatiile transmise de el sa fie mai usor de asimilat. Abordarea lui este de a incheia parteneriate nu doar de a vinde inca un training.

Bine ca exista!

Am lucrat cu echipa  INside-HR  si apreciez modalitatea prin care a fost construit programul de dezvoltare.

Felul in care a fost inteleasa capacitatea fiecarui angajat si modul in care s-a livrat informatia ma conduc catre o singura fraza: “Bine ca exista!”

Recomand programele de dezvoltare  INside-HR  pentru ca se ocupa de lucrurile pe care nu ai timp sa le faci tu.

aco market

Adrian Vizuroiu - Director General ACORD TRADING, Reteaua de Magazine ACO MARKET

InsideHR
2016-08-31T07:23:50+00:00

Adrian Vizuroiu - Director General ACORD TRADING, Reteaua de Magazine ACO MARKET

Am lucrat cu echipa  INside-HR  si apreciez modalitatea prin care a fost construit programul de dezvoltare. Felul in care a fost inteleasa capacitatea fiecarui angajat si modul in care s-a livrat informatia ma conduc catre o singura fraza: “Bine ca exista!” Recomand programele de dezvoltare  INside-HR  pentru ca se ocupa de lucrurile pe care nu ai timp sa le faci tu.

Un curs complex, complet, solicitant, incitant, atractiv, aplicat, in aceeasi masura degajat și practic-productiv

Sunt unul dintre cei mai incantati formabili pentru ca mi-am dorit demult un asemenea curs dar ai depasit toate asteptarile, de la organizare pana la evaluare. Un curs complex, complet, solicitant, incitant, atractiv, aplicat, in aceeasi măsură degajat și practic-productiv!

Reprezinta punctul forte, de plecare, al unui proiect personal. Mi-ar plăcea să colaboram in continuare.

Cu cele mai frumoase gânduri şi cu deosebită consideraţie pentru profesionalism. Multumesc!

Profesor consilier scolar, psihopedagog
Marinela Chelariu

InsideHR
2017-03-21T15:31:14+00:00

Profesor consilier scolar, psihopedagog
Marinela Chelariu

Sunt unul dintre cei mai incantati formabili pentru ca mi-am dorit demult un asemenea curs dar ai depasit toate asteptarile, de la organizare pana la evaluare. Un curs complex, complet, solicitant, incitant, atractiv, aplicat, in aceeasi măsură degajat și practic-productiv! Reprezinta punctul forte, de plecare, al unui proiect personal. Mi-ar plăcea să colaboram in continuare. Cu cele mai frumoase gânduri şi cu deosebită consideraţie pentru profesionalism. Multumesc!
0
0
InsideHR