OFERTA SPECIALA DE ABONAMENT PENTRU TRAININGURILE INside HR 2017

 Inside-HR-abonamentIncepand cu luna ianuarie, INside HR ofera companiilor posibilitatea participarii sub forma de abonament la trainingurile organizate, si din ce in ce mai multi dintre clientii si partenerii nostri apeleaza la aceasta forma de participare.

Perioada de valabilitate a abonamentului este de 6 luni, interval de timp in care toate companiile abonate isi pot consuma locurile / participarile contractate, functie de necesitatile de moment, cu 1 persoana / training sau cu maxim 3 persoane / training, in perioada de abonament.

Pentru consumarea participarilor contractate, companiile pot alege oricare dintre evenimentele enumerate mai jos, care se vor desfasura in perioada mai sus mentionata.

Stabilirea temelor si datelor exacte cat si anuntarea lor catre abonati se face cu 2 luni in avans iar pe site si prin newsletter se va face cu minim 10 – 14 zile inainte de data desfasurarii lor.

Pentru inscriere si anuntarea participarii la momentul respectiv va fi suficienta transmiterea unui email la adresa office@inside-hr.ro, cu mentionarea evenimentului dorit, numele persoanei participante si numele companiei abonate.

Variante de abonament:

Pachet 6 participari in perioada sus mentionata, valoare 1680 lei plus tva.

Pachet 8 participari in perioada sus mentionata, valoare 2100 lei plus tva.

Pachet 10 participari in perioada sus mentionata, valoare 2450 lei plus tva.

Participarile ramase neconsumate in perioada de abonament se pot reporta pentru trainingurile care se vor organiza in perioada ramasa pana la finalul anului.

Dintre evenimentele INside HR in perioada urmatoare:

Traininguri:

Workshopuri:

Pe langa temele prezentate se vor mai adauga si alte subiecte care vor fi stabilite punctual, functie de solicitarile si interesele companiilor la momentul respectiv.