Stiu ca sunt mic – Povestea mea

august 12th, 2016   •   no comments   

Inside-HR-Eu-stiu-unde-sa-bat-cuiulStiu ca sunt mic. Asta nu inseamna ca daca sunt la inceput de drum sunt si ieftin!

Dupa ani de zile petrecuti in mediul corporate am decis ca a venit timpul sa stau pe picioarele mele. Mi-am facut curaj si atunci cand am simtit ca e momentul am luat decizia.

Primii doi ani am functionat de unul singur – freelancer. M-am simtit liber. Fara sefi, fara targete, fara insomnii. Numarul de kilometri parcursi a scazut substantial si a crescut numarul de ore impreuna cu familia. Super, nu-i asa?!

Apoi am mai facut un pas. Tot ceea ce am invatat in anii petrecuti in echipele din multinationale poate fi folosit si in afara acestora deci am decis sa ma folosesc de acest lucru. Si iata-ma cu un birou, un angajat si facand ceea ce am invatat: training si consultanta in vanzari si marketing.

Toate bune. Reteta sigura. Educatia primita de foarte buna calitate. Piata are nevoie de ceea ce eu pot oferi (cel putin asa reiese din intalnirile pe care le-am avut cu potentialii clienti sau din cercetarile de piata pe care le-am facut).

Stiu ca sunt ceea ce sunt – adica trainer, antreprenor, tata si om (multumesc pentru ca viata mi-a dat ocazia sa vad lucrurile astea). Si stiu ca sunt la inceputul unui nou drum. Construiesc. Ma uit in jur si stiu ca e greu sa fii vazut intr-o piata atat de mare. De fapt asa se intampla cu marea majoritate a furnizorilor de servicii care sunt la inceput de drum.

Cand am creat INside HR am stabilit si un obiectiv principal: acela de a oferi clientilor cat mai multa atentie si cat mai multa promptitudine. Firma e mica dar asta ii ofera flexibilitate si concentrare pe rezolvarea situatiilor intalnite la client.

Descopera ce spun clientii cu care am lucrat: http://inside-hr.ro/testimoniale.

Ultimele luni au fost ca un drum in zig-zag. Momente frumoase dar si momente mai putin placute. Energie, disponibilitate, ascultare, nervi, etc. Toate acestea imi spun ca drumul pe care l-am ales este cel bun.

Stiu ca sunt mic. Asta nu inseamna ca daca sunt la inceput sunt si ieftin!

O sa iti spun o poveste. E un corolar la principiul Picasso.

Proprietarul unei case avea o problema cu podeaua: scartaia ingrozitor. A incercat toate variantele si nimic nu parea sa mearga. In cele din urma a chemat un tamplar pe care il recomandasera prietenii sai ca fiind un adevarat artist in meseria sa. Tamplarul pasi in camera si auzi scartaitul. Isi aseza cutia de scule, o deschise si lua de acolo un ciocan si un cui. Apoi infipse cuiul in podea cu trei lovituri dibace. Scartaitul disparu definitiv. Tamplarul scoase un facturier si scrise pe factura: 45$. Deasupra liniei erau doua repere: Batut cu ciocanul – 2$, Stiut unde trebuie batut – 43$.

EU stiu unde sa „bat cuiul”. TU esti pregatit sa ne intalnim?

Si inca ceva. Poti citi si celelalte articole ale mele aici: http://inside-hr.ro/articole.

Tinem legatura,

Roman Tanasiciuc – Trainer & Coach INside HR

Pentru prieteni Romi

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *